Форум игра

Проблеми по време на игри

Здравейте! Първо, пожелаваме Ви успех с играта. Моля, дайте ни разумно време за отговор или се опитайте сами да се справите с възникналите трудности. Постарали сме да дадем писмени решения на най-често срещаните въпроси. По време на тези игри получаваме няколко хиляди имейла и FB съобщения.

Не мога да се логна или да се регистрирам

Ако сте потребител на aula.bg, то вече сте регистрирани и в новата платформа (бета версия). Заради засилени мерки за сигурност, трябва да смените досегашната си парола. Първоначално, системата ще Ви укаже, че въвеждате грешна парола, защото няма да приеме старата ви парола. Натиснете върху 'загубена парола', за да Ви изпрати код в имейла. Много е вероятно, ако пощата Ви е в abv, получването на нашия имейл да отнеме часове. Предлагаме Ви и друго решение, което сме показали в отговор на следващия проблем.

Не получавам код за загубена парола в имейла

Алтернатива на загубена парола е да влезнете през Аула.бг. За целта: 1. Отидете в Aula.bg версия 1 https://aula.bg; 2. След като влезнете в сайта, отворете горното дясно меню. 3. Кликнете на бутона "Aula.NET Бета", с който може да влезете в новата версия директно.

Забравил/а съм си паролата и за версия 1 на aula.bg

В такъв случай, ако не получавате код за загубена парола и искате да влезете веднага, опитайте през Google или Facebook. Ако там сте регистриран/а със същия имейл, системата ще Ви разпознае и ще влезнете с Вашия потребител.

Кога моят отговор е избран?

Отговор може да избере потребителя задал въпроса. Ако това не стане в срока на играта, ще се намеси наш оператор. Не всеки отговор ще бъде избран, дори и да е единствен. Трябва да е реално решение на проблема, който е задал потребителя с въпроса си.

На кои въпроси да отговарям ?

Най-добре е да отговаряте на въпроси, които все още нямат отговор или без добър отговор. Само един отговор може да бъде избран, така че останалите се конкурират с вашия.

Отговарял съм в старата Аула, получавам ли точки?

Да, старата аула е синхронизирана с новата. Изключение са въпросите които не са свързани с урок. В старата аула обаче не могат да бъдат маркирани отговорите за избрани и това ще се вижда само в новата платформа.

Може ли да получа точки за стари отговори ?

Ако потребителя задал въпроса избере вашият отговор - да. Модераторите гарантират, че ще помагат с избора само на отговорите дадени през седмицата, в която играта е активна.

Взех точки, какво следва?

Тези точки се печелят от различни игри. През 3 месеца ще правим томбола и със събраните точки може да участвате в нея. Ако я пропуснете, ще има други. Томболата не е единствения начин да спечелите - може да използвате точките за да си купите курс, удостоверение, абонамент и др. Точните цени в точки ще бъдат обявени скоро.

За какво конкретно ще мога да търгувам токите си

ПродуктНеобходими точки
Достъп до един курс199
Достъп до абонамент за 1 година299
1 участие в томбола5
1 удостоверение70